Mijn account

Uw filterspecialist


Algemene leveringsvoorwaarden

1. Algemene Verkoopvoorwaarden

Wanneer u gebruik maakt van de WEB-shop, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals deze staan omschreven op de WEB-shop.

Alle aanbiedingen van www.FiltersVoorThuis.nl zijn vrijblijvend en www.FiltersVoorThuis.nl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door www.FiltersVoorThuis.nlwww.FiltersVoorThuis.nl is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt www.FiltersVoorThuis.nl dit mee binnen tien (10) werkdagen na ontvangst van de bestelling.

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij dit anders is vermeld.

2. Betalings- en leveringsvoorwaarden

 www.FiltersVoorThuis.nl verzendt, binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling, uw bestelling. Mocht deze termijn met 5 werkdagen worden overschreden, dan kunt u uw bestelling annuleren. Na het annuleren van de bestelling wordt uw betaling meteen teruggestort op uw rekening.
Betaling van de filters geschiedt uitsluitend vooraf per bank, tenzij anders overeengekomen.
Wanneer een bestelling na 30 dagen nog niet is betaald, vervalt deze. Wanneer het product alsnog gewenst word, dan dient er een nieuwe bestelling te worden geplaatst.

3 Garantie en retourneringen

 www.FiltersVoorThuis.nl controleert voor verzending het artikel op afwijkingen. Wanneer uw artikel desondanks toch beschadigd wordt geleverd, dan dient u dat binnen 2 werkdagen per E-mail aan www.FiltersVoorThuis.nl te melden. Na retourzending van uw artikel binnen 5 werkdagen, wordt er een vervangend exemplaar verzonden wanneer blijkt dat er inderdaad schade aan het product is ontstaan tijdens de verzending naar de gebruiker. 
 www.FiltersVoorThuis.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade aan ventilatie-units, of enig ander object in de woning en/of de installatie, welke eventueel voort kan komen door het niet tijdig vervangen van, of door verkeerde montage van de artikelen.

De klant heeft een zichttermijn van 14 werkdagen. Wanneer de klant niet tevreden is over de product(en), dan mogen deze binnen deze 14 werkdagen worden geretourneerd. Na ontvangst van de onbeschadigde goederen,  zal www.FiltersVoorThuis.nl het factuurbedrag binnen 5 werkdagen terugstorten. De verzendkosten van de retourzending zijn voor kosten koper.

4 Privacy Policy

 www.FiltersVoorThuis.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. 
Wanneer er een bestelling geplaatst wordt bij www.FiltersVoorThuis.nl, dan worden uw naam en adresgegevens opgenomen in ons adressenbestand.  www.FiltersVoorThuis.nl garandeert dat hiermee vertrouwelijk wordt omgegaan. 
De naam en adresgegevens worden door ons alleen gebruikt om de klant te informeren over nieuwe ontwikkelingen en/of speciale aanbiedingen.
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Als u geen prijs stelt om de genoemde informatie te ontvangen, dan kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@FiltersVoorThuis.nl


© 2023 Filters voor Thuis - Alle rechten voorbehouden

Designed by: TinuX Design